Ohjeet

Krediittien ostaminen

Voit ostaa krediittejä etusivulta.

Vuoron varaaminen

Vuorojen varaaminen tapahtuu varauskalenterin kautta.

Oma profiili

Oman käyttäjätunnuksesi tiedot ja krediitit.

Omat varaukset

Listaus itse varaamistasi vuoroistasi ja varaamiesi vuorojen peruminen.

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkua.

VARUSTEET

Ota mukaasi valmennuksiin oheisvarusteet esim. shortsit, t-paita ja juomapullo. Suositeltavaa on ottaa mukaan koko pelivarustus mutta minimissään riittää: luistimet, sukat, polvisuojat, hanskat, maila ja kypärä.

Luistimet tulisi olla hyvässä terässä!

SAAPUMINEN VALMENNUKSEEN

Ennen varattua valmennusaikaa riittää, että tulet paikalle 15 min ennen. Kun tulet, voit mennä pukukoppiin vaihtamaan alkulämmittelyvaatteet.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.