HDC harjoitusohjelmat yksilöille

Poikkeusajan valmennuspaketti

Neljän valmennuskerran harjoittelupaketti. Sisältää luistelukoneella tehtäviä luistelupohjaisia harjoitteita mm. luistelusta kiekonkäsittelyä, laukaisua ja syöttöharjoitteita. Parantaa myös luistelutekniikkaa ja luisteluvoimaa sekä yleistä suorituskykyä yksilövalmennuksessa!

Lue lisää ja osta

5 kerran laukaisuvalmennus

Paketti sisältää viisi laukaisuvalmennusta laukaisutilassa. Tehokkaita laukauksia kertyy yli 300, joten sitä ei suositella pelipäivälle tai sitä edeltävälle päivälle. Valmennus parantaa laukaisutekniikkaa ja lisää laukaisuvoimaa.

Lue lisää ja osta

5 kerran luisteluvalmennus

Paketti sisältää viisi luisteluvalmennusta luistelukoneella. Tehokasta luistelumatkaa kertyy yli kolme kilometriä, joten sitä ei suositella pelipäivälle tai sitä edeltävälle päivälle. Valmennus vahvistaa luistelulihaksia ja lisää puristusvoimaa.

Lue lisää ja osta

8 kerran luistelu- ja laukaisuvalmennuksen yhdistelmäpaketti

Tehoa luisteluun ja laukaisuun yhdistelmäpaketilla! Tämä harjoitusohjelma sisältää viisi luisteluvalmennusta ja kolme laukaisuvalmennusta. Valmennus sopii kaikille ikäluokille. Mukaan voi ilmoittautua sekä uudet että jo HDC Finland -keskuksella käyneet pelaajat.

Lue lisää ja osta

Luistelu- ja laukaisupaketti 1 - ennen 2004 syntyneet

Paketti 1 parantaa luistelu- ja laukaisutekniikkaa sekä yleistä suorituskykyä yksilövalmennuksessa. Suositellaan ensimmäiseksi paketiksi HDC Finlandissa. Tarkoitettu 2003 ja aiemmin syntyneille pelaajille.

Lue lisää ja osta

Luistelu- ja laukaisupaketti 1 - 2004 - 2007

Paketti 1 parantaa luistelu- ja laukaisutekniikkaa sekä yleistä suorituskykyä yksilövalmennuksessa. Suositellaan ensimmäiseksi paketiksi HDC Finlandissa. Tarkoitettu 2004 - 2007 syntyneille pelaajille.

Lue lisää ja osta

Luistelu- ja laukaisupaketti 1 - 2008 - 2012

Paketti 1 parantaa luistelu- ja laukaisutekniikkaa sekä yleistä suorituskykyä yksilövalmennuksessa. Suositellaan ensimmäiseksi paketiksi HDC Finlandissa. Tarkoitettu 2008 - 2012 syntyneille pelaajille.

Lue lisää ja osta

Power Skater - kaiken ikäisille

Power Skater - paketti parantaa luistelutekniikkaa ja luisteluvoimaa sekä yleistä suorituskykyä yksilövalmennuksessa. Soveltuu kaikille ikäluokille.

Lue lisää ja osta